Home > Repteknik > Våra tjänster med repteknik.

Våra tjänster med repteknik.

 

VAD ÄR REPTEKNIK OCH ROPE ACCESS?

Rope Access är ett engelskt ord för åtkomst med rep även benämnt reparbete, industriell klättring eller yrkesklättring. Detta är en säker metod för arbete på hög höjd och svåråtkomliga platser. Rope Access har sina anor från 1980-talet där det användes på oljeplattformar i Nordsjön för att snabbt och säkert kunna utföra arbetsuppgifter.

Vi arbetar på hög höjd och svåråtkomliga platser, sk Rope Access(reparbete). Vi utför hantverkstjänster, fönsterputsning, montering, inspektioner, reparationer och underhåll mm. Rope Access är ofta ett bra alternativ när det gäller åtkomst. Det är miljövänligt och mer kostnadseffektivt alternativ till byggnadsställningar, skylift och kran. Etableringen är oftast snabb och påverkar omgivningen minimalt.

 

ELEVATING SAFETY TO NEW HEIGHTS

Vi har lång erfarenhet inom facility management, fönsterputsning och reparbete. Vi strävar ständigt efter att hitta effektivare, miljövänligare och kostnadseffektivare arbetssätt. Vi har också uppmärksammat att många byggnader och fastigheter har en krävande arkitektur och därför kräver smarta lösningar för att kunna underhålla och vårda dessa.

Repteknik Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Gyllix & Co AB där vi samlar alla våra uppdrag som utförs med hjälp av repteknik. Se gärna mer på Reptekniks hemsida: https://www.repteknik.com

Gyllix kundhanteringssystem